Handenhet med 3 våglängder

Världens första kliniskt bevisade 3D-teknik som kombinerar de tre mest effektiva laservåglängderna. Dessa arbetar simultant i en och samma handenhet, och riktar in sig på dom olika vävnadsdjup och anatomiska strukturer i hårfollikeln. Detta sker först och främst genom att kombinera absorptions och penetrationsnivåerna med de olika våglängderna som ökar effekten i behandlingen.

Tillsammans med ordentligt utökad behandlingsyta och ökad komfort med hjälp av kraftfull kyla -5°, så är detta en mycket säker och effektiv hårborttagningsbehandling.  I och med 3D teknik som är en överlägsen laser teknik för permanent hårborttagning på kroppen och i ansiktet.

ALEX 755 nm våglängd

Alexandrite-våglängden erbjuder kraftfullare energiabsorption av melanin-kromoforen, vilket gör den idealisk för det bredaste utbudet av hårtyper och färger – särskilt ljusfärgat och tunt hår. Med mer ytlig penetrering riktar sig våglängden på 755 nm till utbuktningen av hårsäcken och är särskilt effektiv för ytligt inbäddat hår i områden som ögonbrynen och överläppen.

SPEED 810nm våglängd.

Den klassiska våglängden i Laserhårborttagning, 810 nm våglängd, erbjuder djup penetration av hårsäcken med hög genomsnittlig kraft och hög repetitionshastighet. Dess djupa penetrationsförmåga riktar sig mot hårets hårsäck medan måttlig penetration av vävnadsdjup gör den idealisk för behandling av armar, ben, kinder och skägg.

YAG 1064 nm våglängd.

YAG 1064-våglängden kännetecknas av lägre melanin-absorption, vilket gör den till en fokuserad lösning för mörkare hudtyper. Samtidigt erbjuder 1064 nm den djupaste penetrationen av hårsäcken, så att den kan rikta in sig på att behandla djupt inbäddat hår i områden som hårbotten, armhålor och könsområden. Med högre vattenabsorption genereras en högre temperatur, ökar 1064 nm våglängden den termiska profilen för den totala laserbehandlingen för mest effektiv hårborttagning.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.