Kosmetisk pigmentering

PhiBrows

Behandlingarna utförs av Marie och Madeleine som har genomgått utbildning hos master certifierade PhiBrows läraren. Kosmetisk pigmentering är en semi-permanent tatuering som även kan benämnas för handmetoden eller 3D stå-teknik för ett naturtroget utseende.

PhiBrows är den senaste Microblading tekniken på marknaden och den alldeles särskilda av dem alla. Vilket har fått en stor inverkan på grund av sitt kvalitativa resultat. PhiBrows är en semi-permanent tatuering av ögonbrynen där formen räknas ut utifrån ansiktets egna ansikts-symmetri, vilket kallas för gyllene snittet. Genom denna matematiska skönhetskoden kan vi rita ut exakt hur dina ögonbryn ska se ut. Vid använder oss av PhiBrows egna färgpigment som är av högsta kvalitet, helt fria från tungmetaller, cancer- och allergi framkallande ämnen. PhiBrows färgpigmentet förvinner på ett naturligt sätt och lämnar inga missfärgningar på huden.

Pigmentering är till för att tillsätta strån där det saknas i samma färg som ens befintliga strån. För ett naturligt, tidlöst och harmoniskt resultat!

Har du en gammal pigmentering/tatuering på dina ögonbryn, måste du skicka bilder för bedömning!

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.