Fransar & Bryn Färg

Vi på Glam Town arbetar med RefectoCil - det ledande märket inom frans- och brynfärg, det självklara valet för dig som vill ha ett professionellt resultat.

Vi färgar fransar och bryn för både män samt kvinnor i alla åldrar. Det underlätta din vardag genom att komma till oss för att unna dig en skön behandling. Du slipper vakna varje morgon för att måla dina ögonfransar samt ögonbryn. Vi färgar dem åt dig, till en mycket lättare vardag samt tidssparande alternativ. Vi ser till att hitta rätt färg utefter våra kunskaper samt efter dina önskemål.

Våra färgbehandlingar för ögonbryn samt ögonfransar är skräddarsydda efter varje kunds behov samt önskemål. Färgen som vi använder är skonsam mot dina ögon fransar samt bryn.

En färgbehandling tar cirka 15 minuter. Resultatet håller upp till cirka 4-6 veckor innan det är dags att göra ett återbesök. Notera att vistelse i sol kan förkorta hållbarheten på färgen.

Det finns en mängd olika färger för att anpassa alla olika bryn. Färgerna är även utmärkta att blanda för att nyansen ska matcha hudton och hårfärg. Detta är inget du behöver tänka på, utan vi hjälper dig att välja färg. Här nedan kan du läsa lite mer om vilka färger vi har på kliniken.

Lite information att känna till innan behandlingen.

Svart – Ger en djupsvart ton

Grå/grafit – Denna färg är bra på grått eller gråmelerat samt vita bryn

Naturbrun – Ger en mörk samt kall brun ton. För dig som vill ha mörkare och markerande men inte svarta bryn

Ljusbrun – Perfekt för dig som har ljusblont till ljusbrunt hår eller önskar en något varm, ljusbrun färg på brynen

Kastanj – Rödbrun ton. Resultatet blir mer intensivt desto ljusare din naturliga hårfärg är. På mellan brunt till mörkt hår kommer resultatet bli mer diskret och ger en vacker, mjuk kastanjton

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.