Brow Lift

795 kr

1
Inkl. moms

14 DAGARS ÖPPETKÖP

LYXIG PRESENTBOX INGÅR

GILTIG I 2 ÅR


Produktbeskrivning

Brow lift är en behandling där man formar om brynets strån och kan därför ge brynet en annan form. Brynets strån formas med permanentvätskor och därefter formas och färgas brynet. Behandlingen passar dig med nedåtgående bryn, om du har tunna bryn och vill ha en annan form eller om du gillar ett fylligare resultat och slippa styla brynen varje dag.

Brow Lift är en behandling där man formar om brynens strån och kan därför ge brynen en annan form. Brynens strån formas med permanenta vätskor och därefter formas och färgas brynet. Behandlingen passar dig med nedåtgående bryn, om du har tunna och vill ha en annan form eller om du gillar ett fylligare resultat samt slippa styla brynen varje dag. Browlift är en av de hetaste behandlingarna just nu! Det passar för alla som vill ha naturligt snygga bryn men inte vill eller vågar göra en permanent förändring.

Att tänka på

Stylisten avslutar din behandling med keratinbehandling som ska sitta kvar 48h, det ingår alltså lite hemläxa i behandlingen. Inget vatten, fukt, värme eller olja på brynen ett dygn efter behandlingen, gärna att man också är lite försiktig när man ska sova och inte gnuggar brynen mot kudden. Efter denna tid kan man forma och styla brynen som man önskar, det är mer medgörliga och har mer volym!

Tips är att dagligen borsta brynen uppåt för att hålla formen snygg längre och gärna också använda keratinserum så brynen får regelbunden näring. Det gör brynen mer täta och fylliga! Resultatet håller mellan 6-8 veckor beroende på stråets växtfas.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.