Mary Kay - Gel Semi-Shine Lipstick - Scarlet Red

-20%

207 kr

259 kr
Inkl. moms
1
Inkl. moms

14 DAGARS ÖPPETKÖP

LYXIG PRESENTBOX INGÅR

GILTIG I 2 ÅR


Produktbeskrivning

Strålande nyanser och lysande glans. Den behagliga gel-formulan sitter länge och läpparna känns fylliga och mjuka. Äntligen ett hållbart läppstift som dina läppar kommer älska!

  • Ger långvarig hållbarhet utan att torka ut läpparna.
  • Mjuk och härlig formula som ger en behaglig känsla.
  • Rika pigment och intensiva nyanser.
  • Optiska effekter reflekterar ljus och får ojämnheter att synas mindre.

Stolek

3,6 g

Du hittar enkelt en nyans som passar din stil, vare sig den ska matcha din kvälls-outfit eller din business-look. Den lätta gel-formulan gör dina läppar fylliga och silkeslena. Pigmentets yta är täckt med ett gel-liknande lager som är exceptionellt enkelt att applicera. Formulan ger även en soft-focuseffekt med optisk förstärkning som gör att ljuset sprids ut och reducerar intrycket av fina linjer, samtidigt som den hindrar dina läppar från att torka ut. Mary Kay Gel Semi-Shine Lipstick innehåller återfuktande ingredienser såsom solrosolja och jojoba-vax. Lockets ovansida är transparent, vilket gör det enklare att hitta rätt nyans när du letar i din clutch eller makeuplåda.

Användning

- Applicera Mary Kay Gel Semi-Shine Lipstick med en läppborste genom att först badda borsten mot läppstiftet och applicera sedan på läpparna. Börja i mitten och fortsätt ut mot mungiporna. Upprepa tills du får till den täckningsgrad du önskar.

- Skapa en hållbar look genom att använda Mary Kay Lip Liner som en bas. Om du använder ett ljust läppstift, börja med en nude-ton som matchar din naturliga läppnyans. Applicera sedan ditt val av Mary Kay Gel Semi-Shine Lipstick.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.