TimeWise - Luminous 3D Foundation - Beige W 100 (Fet/kombinerad hud)

-20%

295 kr

369 kr
Inkl. moms
1
Inkl. moms

14 DAGARS ÖPPETKÖP

LYXIG PRESENTBOX INGÅR

GILTIG I 2 ÅR


Produktbeskrivning

Upptäck ett jämnt resultat med perfekt nyansmatchning. Vår unika Age Minimize 3D -Complex minskar uppkomsten av synliga ålderstecken och gör att hyn genast ser friskare, fastare och yngre ut.

  • Hyn får omedelbart mer lyster
  • Återfuktar i 12 timmar
  • Ger ett hållbart och jämnt resultat med en fjäderlätt finish
  • Innehåller ljusreflekterande mineraler
  • Berikad med välgörande jojoba

 

Storlek

30 ml

Fler fördelar

Med TimeWise 3D - Foundation har det aldrig varit lättare att hitta din perfekta nyans. Tillsammans med vår exklusiva IntelliMatch Technology skapades en foundation som matchar varje kvinnas hudton. Produkten innehåller ljusreflekterande mineraler som ger en lystergivande finish och produkten sätter sig inte i fina linjer.

TimeWise Luminous 3D Foundation innehåller samma unika Age Minimize 3D Complex som ingår i varje produkt av TimeWise Miracle Set 3D. Det består av tre ingredienser som bidrar till att minska uppkomsten av synliga ålderstecken: Inkapslad Resveratrol tillför trippelverkande antioxidanter och bidrar till en jämnare hudton* samt främjar hudens naturliga kollagen.* Vitamin B3, en välkänd lystergivande superkraft som hjälper till att jämna ut hudtonen och dessutom fungerar som en antioxidant. En åldersförebyggande peptid främjar hyns naturliga kollagen och elastin* för en utseendemässigt mer ungdomlig och spänstig hy.

Produkten är oparfymerad och oljefri. Den är dermatologiskt testad, passar även för känslig hy/känsliga ögon och är icke portilltäppande.

*Baserat på in-vitro-tester av huvudingredienser.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.