Satin Hands - Pampering Set White Tea and Citrus

-20%

559 kr

699 kr
Inkl. moms
1
Inkl. moms

14 DAGARS ÖPPETKÖP

LYXIG PRESENTBOX INGÅR

GILTIG I 2 ÅR


Produktbeskrivning

Mjuka, välvårdade och härligt återfuktade händer i några enkla steg.

Återställ balansen hos torra och nariga händer. Exfoliera och fyll på med härlig fukt som stannar kvar i upp till 24 timmar! I setet ingår tre väldoftande produkter som med några steg vitaliserar dina händer. Resultatet blir härligt återfuktade händer som skyddas mot uppkomsten av tidiga ålderstecken.

Ett set med många fördelar:

  • Återfuktar i upp till 24 timmar.
  • Exfolierar, rengör och återfuktar.
  • Händerna blir slätare och skyddas. 
  • Skämmer bort händerna med sheasmör.
  • Fräsch och ren doft av vitt te och citrus.
  • En underbar gåva till henne. 
  • Unika doftkombinationer
  • Två av produkterna i setet har en härlig doft av vitt te och citrus. Doften inkluderar också en ljuvlig blandning av rosa grapefrukt, citrongräs och noter av kardemumma, körsbärsblom och blommande jasmin.

I setet ingår:

Satin Hands - Protecting Softener Fragrance-Free som stärker hudens barriär och omsluter den med fukt. Den här parfymfria formulan skyddar huden och förbereder händerna för en stimulerande exfoliering. 

Satin Hands - Satin Smoothie Refining Shea Scrub som exfolierar försiktigt och effektfullt så att torra partier försvinner. Efter bara en applicering ser händerna slätare ut, och en daglig användning gör att de återupplivas och vitaliseras ytterligare. Avlägsnar döda hudceller och orenheter och lämnar händerna mjuka och släta. 

Satin Hands - Nourishing Shea Cream som håller huden återfuktad i upp till 24 timmar. Den här härliga handkrämen lämnar dina händer mjuka och märkbart slätare. Förutom närande sheasmör innehåller krämen aprikos, safflor och solrosolja, ingredienser som är kända för att innehålla mycket vitamin A, vitamin E och omega-3. 

https://www.youtube.com/watch?v=fbacfJ1bu0A&feature=emb_logo

Fler fördelar

Eftersom huden på händerna har få talgkörtlar är den extra benägen att bli torr. Fuktförlusten kan även leda till att rynkor uppstår i förtid så att händerna ser äldre ut än vad de egentligen är. Satin Hands - Pampering Set White Tea and Citrus gör händerna härligt lena och återfuktade och skyddar på så sätt mot uppkomsten av tidiga ålderstecken. Två av produkterna har dessutom en härlig doft av vitt te och citrus. Doften inkluderar också en blandning av rosa grapefrukt, citrongräs och noter av kardemumma, körsbärsblom och blommande jasmin.

Storlek

220g + 85g + 60g

Användning

- Smörj in händerna med Satin Hands® Protecting Softener Fragrance Free för att tillföra extra fukt till torra nariga områden.

- Massera sedan in Satin Hands Satin Smoothie Refining Shea Scrub över hela händerna för att effektivt avlägsna smuts och döda hudceller. Skölj noga med ljummet vatten tills alla exfolieringskorn avlägsnats. Torka torrt.

- Applicera sedan Satin Hands - Nourishing Shea Cream för omedelbar återfuktning som varar i upp till 24 timmar.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.