TimeWise Age Minimize 3D 4-in-1 - Normal/Torr hud

-20%

359 kr

449 kr
Inkl. moms
1
Inkl. moms

14 DAGARS ÖPPETKÖP

LYXIG PRESENTBOX INGÅR

GILTIG I 2 ÅR


Produktbeskrivning

En multiverkande rengöring som avlägsnar orenheter och ger en ren, exfolierad hy med klarhet och lyster. Den förstärker ett naturligt, ungdomligt utseende och förbereder hyn för nästa steg i hudvårdsrutinen.

  • Avlägsnar skonsamt makeup och orenheter
  • Används två gånger dagligen och lämnar hyn mjuk och len
  • Innehåller vårt unika Age Minimize 3D Complex

Fler fördelar

Produkten ingår i TimeWise Miracle Set 3D. Fyra produkter som är speciellt utformade för att maximera varandras fördelar och hjälper till att förhindra faktorer som får din hy att se äldre ut i förtid. Setet Defends (skyddar), Delays (fördröjer) och Delivers (levererar) med hjälp av vår unika Age Minimize 3D Complex så att din hy ser yngre ut längre. När du använder TimeWise Age Minimize 3D 4-in-1 Cleanser tillsammans med övriga produkter minskas uppkomsten av synliga ålderstecken.TimeWise Miracle Set 3D levererar resultat och en hy som ser yngre ut på bara fyra veckor.**

Age Minimize 3D Complex består av tre ingredienser som bidrar till att minska uppkomsten av synliga ålderstecken. Inkapslad Resveratrol: Tillför trippelverkande antioxidanter och bidrar till en jämnare hudton* samt främjar hudens naturliga kollagen.* Vitamin B3: En välkänd lystergivande superkraft som hjälper till att jämna ut hudtonen och dessutom fungerar som en antioxidant. En åldersförebyggande peptid: Främjar hyns naturliga kollagen och elastin* för en utseendemässigt mer ungdomlig och spänstig hy.

Produkten är dermatologisk testad samt klinisk testad för hudirritationer och allergi. Den är parfym- och oljefri, icke portilltäppande och passar även för känslig hy.

**Resultatet baseras på en 12 veckors lång oberoende klinisk studie där 62 kvinnor använde TimeWise Miracle Set 3D två gånger om dagen

Storlek

127 g

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.