MKMen - Facial Set

-20%

1 239 kr

1 549 kr
Inkl. moms
1
Inkl. moms

14 DAGARS ÖPPETKÖP

LYXIG PRESENTBOX INGÅR

GILTIG I 2 ÅR


Produktbeskrivning

MKMen - Facial Set är en komplett hudvårdsrutin med lättanvända, effektiva produkter för bland annat rengöring, rakning, återfuktning. Det har aldrig varit enklare att visa upp sig från sin bästa sida!

 • Avlägsna orenheter
 • Lugna och balansera
 • Motverka hudirritation
 • Återfukta
 • Känn dig uppfriskad
 • Stärk hudens elasticitet
 • Reducera synliga ålderstecken
 • Skydda mot skadliga UVA- och UVB-strålar

Fler fördelar

Rengöring är a och o för ett fräscht och sunt utseende. Varje dag samlas döda hudceller på hudytan. När hudcellerna täpper till porerna kan det leda till att hårstråna växer inåt vilket ger inflammerade talgkörtlar. Dessutom bidrar det till att hudens naturliga lyster avtar och huden ser äldre ut. MKMen Daily Facial Wash rengör porerna från smuts och orenheter samtidigt som de aktiva ingredienserna arbetar för att reducera synliga ålderstecken. Formulan ger en slät och uppfriskad känsla och förbereder huden för rakning. 

Huden i ansiktet kan lätt bli torr och irriterad vid rakning men med rätt förberedelser blir rakningen till en behaglig upplevelse – med ett perfekt resultat på första försöket! MKMen Shave Foam sluter sig runt varje skäggstrå och skapar en skyddande zon mellan rakhyveln och huden så att rakningen blir jämn och slät utan att irritera huden. Raklöddret har en lätt, ren doft som inger en härligt fräsch känsla! Den vårdande formulan innehåller extrakt från gurka och aloeblad, som hjälper till att lugna huden under rakning och skydda mot hudirritationer.

Aftershave är ett måste efter rakning för att motverka torrhet och förlorad lyster på det utsatta området! MKMen Cooling After-Shave Gel ger välbehövlig lindring, motverkar hudirritationer och gör att huden känns mjuk och återfuktad. Den vårdande formulan innehåller extrakt från aloebladet, som hjälper till att lugna huden efter rakning, och allantoin som gör att huden ser len, slät och välbalanserad ut.

MKMen Advanced Facial Hydrator SPF 30 ger omedelbar återfuktning samtidigt som den skyddar huden från skadliga UVA- och UVB-strålar. Den lätta formulan går snabbt in i huden och ger en härligt lätt, fräsch och klibbfri känsla. Produkten återfuktar i upp till 10 timmar och innehåller patenterade MKMen Complex som hjälper till att reducera det synliga intrycket av fina linjer och rynkor. Den smarta formulan är även rik på antioxidanter som hjälper till att motverka tidiga ålderstecken orsakade av fria radikaler.

Området runt ögonen brukar vara det första området där synliga tecken på trötthet, stress och ålderstecken till följd av solexponering uppträder. Det kan ta sig uttryck i allt ifrån mörka ringar och svullnader till fina linjer och rynkor. MKMen Advanced Eye Cream är en lätt och smidig ögonkräm som ger omedelbar återfuktning och stärker hudens elasticitet. Den avancerade produktformulan bidrar till att reducera den synliga förekomsten av fina linjer och rynkor runt ögonen.

Vid användning av MKMen Daily Facial Wash, MKMen Shave Foam, MKMen® Cooling After-Shave Gel, MKMen Facial Hydrator SFP 30 och MKMen Advanced Eye Cream tillsammans blir hyn ren och fräsch och ser ungdomlig ut längre!

Användning

 • Skölj ansikte och hals med vatten. Arbeta upp ett skum med MKMen® Facial Wash och applicera i ansiktet och på halsen. Skölj av med varmt vatten.
 • Rengör ansiktet och skölj det med varmt vatten innan rakning – för att öppna hårsäckarna så att rakningen blir enklare. Stryk ut ett jämnt lager MKMen Shave Foam över fuktig hy. Raka och skölj av.
 • Applicera MKMen Cooling After-Shave Gel i ansiktet efter rakning. Undvik det känsliga området runt ögonen. Vid kontakt med ögonen, skölj rikligt med vatten.
 • Applicera MKMen Advanced Facial Hydrator SPF 30 morgon och kväll efter rengöring samt vid behov under dagen.
 • Använd ringfingret för att varsamt applicera MKMen Advanced Eye Cream runt ögat med lätta, korta rörelser. Appliceras morgon och kväll efter rengöring och återfuktning.
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.