TimeWise - Age Minimize 3D - Day Cream & Night Cream - Normal/Torr hud(SPF)

-20%

878 kr

1 098 kr
Inkl. moms
1
Inkl. moms

14 DAGARS ÖPPETKÖP

LYXIG PRESENTBOX INGÅR

GILTIG I 2 ÅR


Produktbeskrivning

Day Cream

En återfuktande ansiktskräm som hjälper till att förebygga synliga ålderstecken. Den stimulerar hyns naturliga, ungdomliga lyster, minskar intrycket av fina linjer och rynkor och återfuktar i 12 timmar. Innehåller UVA-/UVB-skydd.

  • Är lystergivande och hjälper till att jämna ut hudtonen
  • Minskar intrycket av fina linjer och rynkor
  • Stimulerar hyns naturliga, ungdomliga lyster
  • Innehåller vårt unika Age Minimize 3D Complex

Förutom att fungera som en antioxidant* och hjälpa till att neutralisera fria radikaler som alla TimeWise Miracle Set 3D-produkter gör, ger den också ett UVA-/UVB-skydd. Krämen hjälper hyn att se yngre ut och gör den mjuk och len. Använd tillsammans med TimeWise - Age Minimize 3D Night Cream för återfuktning i 24 timmar.

Användning

Applicera TimeWise® Age Minimize 3D™ Day Cream SPF 30 dagtid på ansikte och hals efter rengöring.

Night Cream

En återfuktande nattkräm som arbetar när hyn som bäst kan bygga upp sitt försvar. Ger en boost av antioxidanter under natten som gör att du vaknar till en utvilad hy med mer lyster. 

  • Innehåller vårt unika Age Minimize 3D Complex
  • Reducerar intrycket av synliga tecken på fina linjer och rynkor
  • Hjälper hyn att se fastare ut med ungdomlig lyster
  • Återfuktar i 12 timmar

TimWise - Age Minimize 3D Night Cream är en effektiv återfuktande nattkräm som gör att hyn känns mjuk och len och får mer lyster. Krämen appliceras på kvällen och arbetar när hyn som bäst kan bygga upp sitt försvar. Använd nattkrämen tillsammans med TimeWise Age Minimize 3D Day Cream SPF 30 för återfuktning i 24 timmar.

Användning

Applicera Time Wise Age Minimize 3D - Night Cream på ansikte och hals efter rengöring.

Fler fördelar

Produkten ingår i TimeWise Miracle Set 3D Fyra produkter som är speciellt utformade för att maximera varandras fördelar och hjälper till att förhindra faktorer som får din hy att se äldre ut i förtid. TimeWise Miracle Set 3D Defends (skyddar), Delays (fördröjer) och Delivers (levererar) med hjälp av vårt unika Age Minimize 3D Complex så att din hy ser yngre ut längre. När du använder TimeWise Age Minimize 3D Day Cream SPF 30 tillsammans med övriga produkter minskas uppkomsten av synliga ålderstecken.

Age Minimize 3D Complex består av tre ingredienser som bidrar till att minska uppkomsten av synliga ålderstecken. Inkapslad Resveratrol: Tillför trippelverkande antioxidanter och bidrar till en jämnare hudton* samt främjar hudens naturliga kollagen.* Vitamin B3: En välkänd lystergivande superkraft som hjälper till att jämna ut hudtonen och dessutom fungerar som en antioxidant. En åldersförebyggande peptid: Främjar hyns naturliga kollagen och elastin* för en utseendemässigt mer ungdomlig och spänstig hy. Innehåller även nopal kaktus-extrakt som hjälper hyn att bevara sin naturliga fuktbarriär*.

Produkten är dermatologisk testad samt klinisk testad för hudirritationer och allergi. Den är parfym- och oljefri, icke portilltäppande och passar även för känslig hy.

* Baserat på in vitro-tester av huvudingredienser 
**Resultatet baseras på en 12 veckors lång oberoende klinisk studie där 62 kvinnor använde TimeWise - Miracle Set 3D™ två gånger om dagen.

Finns för normal/torr hy och kombinerad/fet hy

Storlek

48g

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.