MKMen - Cooling After-Shave Gel

-20%

228 kr

285 kr
Inkl. moms
1
Inkl. moms

14 DAGARS ÖPPETKÖP

LYXIG PRESENTBOX INGÅR

GILTIG I 2 ÅR


Produktbeskrivning

Med en vårdande och uppfriskande aftershave är det lätt att bevara en sval och fräsch känsla även efter rakning!

  • Skyddar mot irritation efter rakning
  • Stärker hudens balans och lyster
  • Ger en sval och uppfriskad känsla
  • Lugnande och vårdande formula

Fler fördelar

Skillnaderna mellan män och kvinnors hy uppstår framför allt till följd av hormonpåverkan, men även yttre faktorer, såsom rakning, bidrar till att skapa olika behov. Därför har Mary Kay utvecklat en hudvårsserie speciellt för män. MKMen® är en enkel och effektiv hudvårdsserie framtagen utifrån mannens specifika förutsättningar – som ger den perfekta lösningen på hans hudvårdsbehov.

Aftershave är ett måste efter rakning för att motverka torrhet och förlorad lyster på det utsatta området! MKMen - Cooling After-Shave Gel ger välbehövlig lindring, motverkar hudirritationer och gör att huden känns mjuk och återfuktad. Den vårdande formulan innehåller extrakt från aloebladet, som hjälper till att lugna huden efter rakning, och allantoin som gör att huden ser len, slät och välbalanserad ut.

Vid användning av MKMen - Cooling After-Shave Gel tillsammans med övriga produkter i MKMen -serien blir hyn ren och fräsch och ser ungdomlig ut längre! Produkten passar även för känslig hy, är icke portilltäppande samt kliniskt testad mot hudirritation och allergier.

Storlek

73ml

Andvändning

  • Applicera i ansiktet efter rakning.
  • Undvik det känsliga området runt ögonen.
  • Vid kontakt med ögonen, skölj rikligt med vatten.
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.