Gehwol Fotkräm

-20%

120 kr

150 kr
Inkl. moms
1
Inkl. moms

14 DAGARS ÖPPETKÖP

LYXIG PRESENTBOX INGÅR

GILTIG I 2 ÅR


Produktbeskrivning

Gehwol Fotkräm är en effektiv fotkräm från Gehwol Medical som är specifikt utvecklas för att motverka och förhindra fotsvett och illaluktande fötter. Fotkrämen gör fötterna torra, luktfria och minskar samtidigt produktionen av fotsvett. Krämen motverkar även svampinfektioner och klåda mellan tårna.

Fotkrämen innehåller aloe vera, avocadoolja och glycerin som vårdar huden och förhindrar att huden på fötterna torkas ut. 

  • Återfuktar huden
  • Har en regenerativ effekt
  • Läker sprucken hud
  • Fullkomligt återfuktar och ger näring

Att svettas från händer och fötter är naturligt och viktigt för att få en bra greppfunktion. Om man inte svettas från händer och fotsvett får man sämre grepp som leder till att man tappar saker eller halkar om man går barfota. Dock så kan för mycket svett från händer och fötter också göra att man får dåligt grepp.

Fotsvett i sig själv är luktfri, den obehagliga doften uppstår när svetten kommer i kontakt med hudens bakterier. Därför är det viktigt att behandla fotsvett så effektiv som möjligt.

Gehwol erbjuder produkter för att behandla fot och nagelbesvär så att du återigen får sköna, välmående fötter och ben. Med produkter från Gehwol kan du reducera förhårdnader, sprucken hud och lindra ömma fötter med ett uppfriskande fotbad. Fotvårdare världen över använder Gehwols produkter för att behandla sina patienter.  

Användning

Massera varsamt in fötterna 1-2 gånger dagligen.

Fotkrämen är dermatologiskt testad

Storlek

125ml

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.